26+ Lockdown Σχολεια Background

26+ Lockdown Σχολεια Background. Πότε ξεκινά το lockdown, τι θα γίνει με τα σχολεία και το λιανεμπόριο. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, το πανεθνικό lockdown θα ξεκινήσει από τις 6 το πρωί του σαββάτου 7/11 και θα κινείται στη.

Zq5kqofbkdhylm
Zq5kqofbkdhylm from media.liberal.gr
Καθολικό lockdown για ένα μήνα έχουν εισηγηθεί στον πρωθυπουργό κυριάκο μητσοτάκη, οι επιστήμονες της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, ενώ στις προτάσεις τους. Ani druhý lockdown nezabránil rekordnímu výběru. Συγκεκριμένα, το τοπικό lockdown σε θεσσαλονίκη και σέρρες ξεκινά από τις 6 το πρωί και για 14 ημέρες.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε ενόψει των ανακοινώσεων του πρωθυπουργού για το καθολικό πώς θα γίνονται οι μετακινήσεις, ποια μαγαζιά θα είναι ανοικτά και τι θα γίνει με τα σχολεία.

Πάντως, όσον αφορά τα σχολεία, ο βασίλης κικίλιας σημείωσε ότι η εισήγηση των. Το lockdown θα ξεκινήσει από το σάββατο 7 νοεμβρίου. Στις εισηγήσεις έχει συμπεριληφθή και ενδεχόμενο κλείσιμο. Επιπρόσθετα, τόνισε ότι η εισήγηση της επιτροπής είναι να παραμείνουν ανοιχτά μόνο τα δημοτικά σχολεία στο lockdown και να κλείσουν τα γυμνάσια και τα λύκεια.


Comments

Popular posts from this blog

Get Ρενια Λουιζιδου Background

29+ Super League Teams Pics

36+ Νεα Μετρα Κυπροσ PNG