48+ Ελενα Ακριτα PNG

48+ Ελενα Ακριτα PNG. Είναι κόρη του λογοτέχνη και πολιτικού λουκή ακρίτα και της πολιτικού σύλβας ακρίτα. Είναι κόρη του λουκή ακρίτα (από την πόλη μόρφου της κύπρου) και της σύλβας ακρίτα (από τη θεσσαλονίκη, με μικρασιατική καταγωγή).

Elena Akrita Eygenia Manwlidoy Ena Fake Tweet Mia Syggnwmh Kai H Nea Kontra Me Ton Adwni Gewrgiadh Znews
Elena Akrita Eygenia Manwlidoy Ena Fake Tweet Mia Syggnwmh Kai H Nea Kontra Me Ton Adwni Gewrgiadh Znews from znews.gr
Είναι κόρη του λουκή ακρίτα (από την πόλη μόρφου της κύπρου) και της σύλβας ακρίτα (από τη θεσσαλονίκη, με μικρασιατική καταγωγή). Το τελευταίο «χτύπημα» ήρθε από τη συγγραφέα έλενα ακρίτα, η οποία, μέσω ανάρτησής της στο facebook δήλωσε ότι ακυρώνει την προγραμματισμένη συνέντευξή της στο συγκεκριμένο μέσο. Μάλιστα η γνωστή σεναριογράφος ήταν μία από τις.

Στους επικριτές του αρκά επειδή σατιρίζει την κυβέρνηση προστέθηκε εσχάτως και η ελενα ακρίτα, η οποία με άρθρο της στα «νέα» τοποθέτησε αυθαίρετα τον εαυτό της σε μία, κατά τη γνώμη της.

Είναι κόρη του λουκή ακρίτα (από την πόλη μόρφου της κύπρου) και της σύλβας ακρίτα (από τη θεσσαλονίκη, με μικρασιατική καταγωγή). Στους επικριτές του αρκά επειδή σατιρίζει την κυβέρνηση προστέθηκε εσχάτως και η ελενα ακρίτα, η οποία με άρθρο της στα «νέα» τοποθέτησε αυθαίρετα τον εαυτό της σε μία, κατά τη γνώμη της. Καταλήγοντας η κα ακρίτα επισημαίνει ότι όλα αυτά που στέλνουν στο inbox oι θαυμαστές του κυρίου σεφερλή και όχι μόνο, συγκεντρώνονται και προωθούνται στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Το απόσπασμα είναι από το βιβλίο «τα χειροποίητα» της έλενας ακρίτα, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις διόπτρα σε όλα τα βιβλιοπωλεία και στο www.dioptra.gr.


Comments

Popular posts from this blog

Get Ρενια Λουιζιδου Background

29+ Super League Teams Pics

36+ Νεα Μετρα Κυπροσ PNG